Europa Conference League

Η ενδεκάδα της Άστον Βίλα: Βασικός ο Λανγκλέ, στον πάγκο ο Πάου Τόρες!

Δείτε τους έντεκα παίκτες που παρατάσσει ο προπονητής της Άστον Βίλα, Ουνάι Έμερι, για τον πρώτο ημιτελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό.

Το μεγαλύτερο ματς της ιστορίας του μέχρι το επόμενο δίνει ο Ολυμπιακός απόψε (22:00, Cosmote Sport, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM) ο oποίος φιλοξενείται στο «Bίλα Παρκ», από την Άστον Βίλα στον πρώτο ημιτελικό του Europa Conference League.

Σχεδόν μια ώρα και κάτι πριν τη σέντρα στο Μπέρμιγχαμ ο προπονητής των γηπεδούχων, Ουνάι Έμερι, ανακοίνωσε την ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Ο Ισπανός τεχνικός θα έχει τον Όλσεν στην εστία, με τους Κας, Λανγκλέ, Κονσά, Ντίνιε στην άμυνα. Ο Ντόουγκλας Λουίς, με τον MακΓκίν και τον Ρότζερς στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ενώ στην επίθεση δίπλα από τον Γουότκινς, θα αγωνίζονται οι Ντιαμπί, Μπέιλι.

Συνοπτικά:

Άστον Βίλα (Ουνάι Έμερι): Όλσεν - Κας, Λανγκλέ, Κονσά, Ντίνιε - Ντόουγκλας Λουίς, ΜακΓκίν, Ρότζερς - Ντιαμπί, Μπέιλι, -Γουότκινς

Στον πάγκο: Γκάουσι, Ράιτ, Ντιέγο Κάρλος, Τόρες, Τζανιόλο, Ντουράν, Κέσλερ-Χέιντεν, Μάνρο, Κέλιμαν, Γιάνγκ, Ιροεγκμπάναμ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x